Социалните мрежи прегряват заради последната сценична изява на депутата Христо Петров,

...
Социалните мрежи прегряват заради последната сценична изява на депутата Христо Петров,
Коментари Харесай

Депутатът Ицо Хазарта пее сред голи женски задници насред сексисткия скаднал в парламента

Социалните мрежи прегряват поради последната театрална изява на депутата Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който с изключение на всичко друго е и зам.-председател на парламентарната Комисия по просвета.

 

Той се отдаде на „ строго културни “ занимания тези дни в известна дискотека в курорта Лозенец. Борецът за просветителна промяна мяташе рими на фона на танцуващи разголени задници в разюздано празненство до зори.

 

Несъмнено сексизмът е жесток, изключително на фона на думите, хвърлени в пространството от Вежди Рашидов „ за к*рвите, които се сетиха след 15 години, че са изнасилвани “. Изявата на Хазарта се случи броени часове след тази имитация.

 

Макар присъединяване му да бе брандирано с някогашната му група „ Ъпсурт “ на сцената с изключение на него, полуголите танцьорки и Бат Венци, нямаше никой различен. Така и не излиза наяве обаче за какво Петров, определящ за приоритет №1 в Народното събрание грижата за подрастващи, се съгласява на такива безвкусни и пошли участия. Освен това има съществени подозрения, че публиката му е била формирана напълно от пълнолетни хора.

 

Едва ли евтините одежди, съчетани с безвкусни лесбо милувки на танцьорките, са най-хубавото, което бащата на 3 деца може да даде на подрастващото потомство.

 

Припомняме, че в действителност тласъкът към политическата кариера на Хазарта бе даден точно от скандално негово присъединяване преди 4 години.

 

 

Макар че той е депутат и зам.-председател на комисията по просвета в Народното събрание, това не му пречи да се държи, все едно е младеж. В края на октомври 2019 година, правилният до тогава на ДСБ, а по-късно и на Реформаторския блок, пя на избирателен концерт на ГЕРБ в Самоков. Последва обществено тричане на фона на неуспеха на претендента за кмет на София арх. Борислав Игнатов на локалните избори. Хазарта пък се врътна и тегли една майна на градските десни, с цел да стане по-късно национален фаворит от Продължаваме промяната “.

Инфо:  Уикенд

Тагове: Христо Петров Ицо Хазарта ПП арх. Борислав Игнатов Лозенец депутат
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР